Fritidsklubben Pantrarna

För barn på mellanstadiet finns fritidsklubben Pantrarna att gå till efter skoldagen. Där erbjuds varierande aktiviteter med syfte att bredda barnens intressen och föreställningar om vad man kan göra på fritiden. Aktiviteterna är många, allt från rita och måla, sällskapsspel och aktiviteter i gymnastiksalen till längre utflykter. En del aktiviteter är fast återkommande och barnen uppmuntras att komma med egna förslag. På lov och studiedagar har Pantrarna öppet 08.30 - 17.00.

Pantrarna har öppet 13.00-17.00 under skoldagar, och är en öppen fritidsverksamhet, vilket betyder att föräldrar och barn själva bestämmer hur ofta, om och när barnet ska vara på fritids.
Det är viktigt att ni även fyller i blanketten 'Info till Pantrarna' som finns till höger på sidan.

Avgift

Avgiften för barn folkbokförda i Stockholm och som deltar i den öppna fritidsverksamheten i kommunal regi är fastställd av kommunfullmäktige till 800 kronor per termin. Avgiften inkluderar även måltider. Avgiften faktureras 4 gånger per termin, d.v.s 4 * 200 kr.

Vill du läsa mer om avgifter?

Om du vill veta mer om Pantrarna och vår verksamhet så ring oss (Carin Johansson) på telefonnummer 08-508 405 68 eller läs i vår arbetsplan.

Längst ner till höger på sidan hittar du en blankett för ansökan om plats på Pantrarna.
Om ditt barn vill sluta ska en skriftlig uppsägning göras på denna uppsägningsblankett.
Du hittar information om detta här