Åk 4-6 och fritidsklubben Pantrarna

Årskurs 4-6 och fritidsklubben Pantrarna

Eriksdalsskolans mellanstadieklasser är samlade i en del av skolan, i B-huset. Eleverna i åk 4-6 är samlade årskursvis i egna korridorer och går kvar i sitt klassrum i tre år. Inom åk 4-6 är det fyra klasser per årskurs. Vi har tre speciallärare särskilt knutna för våra elever inom åk 4-6.

För eleverna i åk 4-6 finns möjlighet att delta i fritidsklubben Pantrarna. Där erbjuds varierande aktiviteter med syfte att bredda barnens intressen och föreställningar om vad de kan göra på fritiden. Aktiviteterna är många, allt i från sällskapsspel och aktiviteter i gymnastiksalen till längre utflykter. En del aktiviteter är återkommande och barnen uppmuntras att komma med egna förslag. Personal från Pantrarna arbetar även under skoldagen tillsammans med lärare och elever på lektioner samt med rastaktiviteter. Elever erbjuds läxstöd vid behov.

Avgiften för barn folkbokförda i Stockholm och som deltar i den öppna fritidsverksamheten i kommunal regi är fastställd av kommunfullmäktige. Avgiften inkluderar även måltider. Här kan du läsa mer om avgifter!

Här hittar du en blankett för ansökan om plats på Pantrarna.
Anmälan och info

Om ditt barn vill sluta ska en skriftlig uppsägning göras på denna uppsägningsblankett:

Uppsägning Pantrarna