Till innehåll på sidan

Elevens val HT21 åk 4

Nya inriktningar i Elevens val

Från och med höstterminen 2021 har elever i årskurs 4 möjlighet att välja förlängt och förstärkt Elevens val inom Bild & form eller Matematik & programmering. Inom dessa ämnen ges elever möjlighet att få extra tid inom ett ämne de är särskilt intresserade av. 

Bild & form
Skolan har en lång tradition av att arbeta med bild och form för estetiska lärprocesser i undervisningen och flera av skolans lärare har spetskompetens inom detta. Vi har väl utrustade lokaler där du som elev får möjlighet att prova på och fördjupa dig inom visuell gestaltning genom olika tekniker och med olika verktyg. Genom detta får du som elev möjlighet att utveckla en öppen attityd och förmåga till nytänkande, idérikedom och personligt uttryck.  

-->> bild_och_form_.pdf

Matematik & programmering
Genom att välja Matematik & programmering som elevens val får du möjlighet till matematisk breddning och fördjupning samt prova på och fördjupa dig inom allt möjligt inom programmering. Undervisningen utformas till stor del utifrån ditt specifika intresse. Till stor del kommer du hålla till i vårt Makerspace som är vår digitala verkstad. 

-->> matematik_och_programmering_21.pdf

 

Dela:
Kategorier: